?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Самогонщики)

Довго думав все прикидав виміряв)) скупляв усяке приладя, а всетаки сьогодні дійшло діло до першої варки домашнього пивця. Ось мій нехитрий реманент колби, аерометр, пластикова бочка з саморобним фільтром і теплоізоляцією. Доречі бочка тримає температуру що треба за годину 2 градуси всьоголиш пропустила.. Засип солоду і бутлик для бродіння. Нагріваємо 20 літрів водички. (закадром присутній молодший науковий співробітник ))) ) Водичка дішла 75 градусів заливаем в бочку (заторник) і засипаєм солод Витримавши всі температурні паузи починаємо фільтрувати чесно кажучи недовіряв фільтру але все пішло класно тільки трубка трохи потекла на зєднанні. Далі готували дріжі розброжували трохи сусла прокипятили і охолодили. всипаем дріжі і потрохи калампоцяємо магнітну мішалку невспів доробити приходиться ручками) Дріжі потрохи просипаються Тим часом фільтрування триває рекомендують струйку нетовще спічки у нас майже так і є хоча поначалу текло на повну трубку пришлось прикручувати краником) Нафільтрували 22-23 літра сусла ставим на газ і кипятимо Хміль для 3 засипів Дріжі починають оживати 10 хвилин кипіня пройшло перша засим хмелю Після завершення варки охолоджуем до 20 градусів в холодненьків ванні )) ГОтуєм бутлик для бродіння і зливу сусла Охолоджене сусло і дріжі готові до бою. Заміряєм густину

Comments

( 1 comment — Leave a comment )
benutzer2
May. 22nd, 2012 03:05 pm (UTC)
Ого як все складно з тим пивом
( 1 comment — Leave a comment )

Profile

vurdalaka
vurdalaka

Latest Month

January 2014
S M T W T F S
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Page Summary

Powered by LiveJournal.com
Designed by Akiko Kurono